Lite fler redskap på plats

Föreningen har fått ärva! I lördags bar starka armar en skänkt glasfiberlåda från Stuxis att förvara vattenkannor och redskap i. Starka armar bar också ett bättre begangnat bord och två bänkar skänkta av Poseidon för att skapa ett utrymme för välgörande odlarhäng.. Nu behöver vi inte gräva med händerna eller spadar från närbelägen sandlåda ej heller vattna med skålar, ämbar och petflaskor. Ljuva bekvämlighet!

3 tankar kring ”Lite fler redskap på plats

  1. Hej!
    Gällande förvaring så undrar jag bara om det bara e jag som tycker att lådan från Stuxis e grymt ful. Har varit bra till en början men…Ska vi inte använda de två trälådorna framöver?

    Mona

    1. När man ser de vackra lådor som kom några veckor senare så finns det nog fler än 1 i vars ögon den vita lådans fulhet lyser..
      Jag utgår från att alla lådor skall användas på lämpligt sätt och att redskap placeras i alla. Jag är inte främmande för att flytta runt (med bärhjälp) sittmöbler, kompost, ”skottkärrekistan” och redskapslådor, för att vi skall få ett optimalt fungerande område. Det finns ju ytterligare redskap som skall på plats..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.